Over ons

wie
Bike Butler voorziet fietsenwinkels sinds 2008 van leuke accessoires. Producten waar wij ons mee onderscheiden van de markt. Maar vooral een meerwaarde bieden voor de fietsenmaker.

wat
De focus ligt bij kwalitatief hoogwaardige en unieke tweewieleraccessoires. Bike Butler biedt een mix aan van bekende merken en producten gecombineerd met producten die we als enige in de BeNeLux aanbieden. Daarnaast bieden we met ons FRIS! Concept een niet te onderschatten meerwaarde voor de fietsen retail.          
Momenteel valt daaronder Beck (fietstassen), Belll (fietsbellen), Hooodie (zadeldekjes, kussentjes en andere afdekkers), Kerri (kratten en dragers) en Wicked. In de nabije toekomst zal dit worden uitgebreid met KiddiMoto (loopfietsjes en helmen) en Hooodie (regenkleding).
Focus ligt hier bij op gestelgemak en service. Onze merchandisers kunnen assisteren om de winkel te voorzien van een frisse inrichting op accessoire gebied.

Op fris-winkelinrichting.nl is een impressie van onze collectie 2017/2018 te vinden

Deze collecties worden voortdurend uitgebreid. Zowel qua prints als modellen.  Interesse in FRIS!; neem dan contact op voor een passend voorstel. 

groei
Bike Butler groeit door haar eigenwijze marktbenadering enorm snel. We zijn daarom vrijwel altijd op zoek naar uitbreiding van ons team.

Interesse? Ga naar VACATURES

 

NB. de Bike Butler levert alleen goederen (en diensten) aan winkels. Consumenten zijn expliciet uitgesloten van levering. Onder het kopje WAAR TE KOOP kunt U als consument zien waar u een bepaald product uit ons assortiment kunt kopen.